Σάββατο 22 Απριλίου 2017

H Εμφύτευση τριχών στη Bergmann Kord δεν… περιορίζεται!



Η χρήση της τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE για την εμφύτευση τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος,  πραγματοποιείται τακτικά στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord.
Αφορά σε μια επέμβασης που διεξάγεται για να αυξήσει τη πυκνότητα των ήδη υπαρχόντων τριχών ή για να αντιμετωπισθεί η πλήρης απώλειά τους.
Ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου, η εμφύτευση τριχών μπορεί να γίνει για να καλυφθεί μια μικρή περιοχή που αντιμετωπίζει Τριχόπτωση και εμφανίζει  λεπτές τρίχες. Αυτές είναι συνήθως το κέντρο του στήθους ή το ηβικό τρίγωνο.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το Ιατρικό Επιτελείο της Bergmann Kord, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει ένα-ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της Δότριας Περιοχής.
Η διαδικασία πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ακρίβεια και προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων. Αυτό γίνεται ώστε να προκληθεί η μικρότερη δυνατή καταπόνηση στη Δότρια Περιοχή και να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα των όμορων τριχοθυλακίων.


Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/JwYgd8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου