Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Υπεροχή Bergmann Kord: Σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός !




Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι για Μεταμόσχευση Μαλλιών, επιλέγουν σταθερά Bergmann Kord,  εδώ και 38 χρόνια!

·         Πρόκειται για, Ιατρικά ελεγχόμενες και από τις πιο εξειδικευμένες Κλινικές Μαλλιών, παγκοσμίως. 
·         Κατοχή απόλυτης εξειδίκευσης: η επιστημονική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, είναι η μοναδική δραστηριότητα των Κλινικών της Bergmann Kord, ανά την Ελλάδα.
·         Τα Ιατρικά Επιτελεία της Bergmann Kord,  αποτελούνται από διακεκριμένους χειρουργούς, καθένας εκ των οποίων έχει εξειδίκευση σε συγκεκριμένες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Καταυτόν τον τρόπο, αφενός παρέχονται όλες οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές, αφετέρου προτείνεται, σε κάθε ενδιαφερόμενο, η καταλληλότερη μέθοδος, βάσει αυστηρά Προσωπικής Διάγνωσης και όχι βάσει της τεχνικής που κάποιος γιατρός, μεμονωμένα, γνωρίζει και πιθανόν προωθεί, ως ιδανική. 
·         Η επιτυχημένη πορεία της, υπογραμμίζεται από την δημιουργία Επιστημονικών Κέντρων, στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρόδος), ώστε οι ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα, να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μαλλιών τους για την ασφαλή και οριστική αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης.
·         Στο ενεργητικό των Επιστημονικών Κέντρων της, καταγράφονται περισσότερες από 67.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, αριθμός που κατατάσσει την Bergmann Kord, μεταξύ των κορυφαίων Κλινικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών, στον κόσμο. 
·         Στην Bergmann Kord, η εξατομικευμένη φροντίδα και η σοβαρή, υπεύθυνη αντιμετώπιση, αποτελούν υπόσχεση σε κάθε ενδιαφερόμενο. 
·         Στις βασικές Αρχές της Bergmann Kord, συγκαταλέγονται η παροχή ειλικρινούς ενημέρωσης και η πρόταση εφικτών, εφαρμόσιμων επιλογών, με καθοριστικό κριτήριο τα αποτελέσματα της δουλειάς των Επιστημονικών Επιτελείων της.  
·         Βρίσκεται πάντα στο κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία της, υιοθετώντας, άμεσα, τις νεότερες ιατρικές εφαρμογές και τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας.
Ο συνεχής έλεγχος της ποιότητας, διασφαλίζει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. 

Αυτοί και πολλοί άλλοι είναι οι λόγοι που καθιστούν τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord νούμερο ένα στις καρδιές όλων εκείνων που τις έχουν τιμήσει με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους !

Διαβάστε περισσότερα εδώ :  goo.gl/mYTgw2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου