Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μεταμόσχευση Μαλλιών σημαίνει… Bergmann Kord! Bergmann Kord δε σημαίνει, μόνο, Μεταμόσχευση Μαλλιών!



Η Bergmann Kord είναι μια εξειδικευμένη, Ευρωπαϊκή Κλινική Μαλλιών, με έδρα την Ελλάδα. Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Αθήνα, από το 1979.
Ως μέλος του Ομίλου Kord, έχει έκτοτε επεκταθεί σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο), με 7 ιδιόκτητες Κλινικές, στις οποίες απασχολούνται 60 έμπειροι και άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες.
Η Bergmann Kord, εκπληρώνει το Όραμα και την Αποστολή της, καθημερινά, μέσω της  βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που αναζητούν ασφαλείς και μόνιμες ιατρικές λύσεις για την Τριχόπτωση.
Με συνεχή ενημέρωση για τις παγκόσμιες εξελίξεις, όσον αφορά τον τομέα των μαλλιών, οι Ιατρικές Ομάδες της Κλινικής, βρίσκονται πάντα στην «καρδιά» όλων των νέων μεθόδων, με σκοπό την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής φροντίδας.
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της Bergmann Kord, είναι η τελική αίσθηση Εμπιστοσύνης και Ικανοποίησης, όλων εκείνων που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/vfQw5K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου