Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Οι Ειδικοί επι.. κεφαλής, δίνουν τέλος στα «λάθη» του παρελθόντος !



Είναι, δυστυχώς, σύνηθες φαινόμενο, άνθρωποι που έχουν πραγματοποιήσει Μεταμόσχευση Μαλλιών, να μη μείνουν καθόλου ικανοποιημένοι από το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Αν αναλογιστεί κανείς πως σκοπός του άτομου, το οποίο προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών, ήταν η βελτίωση της εξωτερικής του εμφάνισης, επενδύοντας σημαντικό χρόνο και χρήμα, η απογοήτευση σε μια τέτοια κατάληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη.
Στη Bergmann Kord, διεξάγονται συχνά Διορθωτικές Επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με στόχο την αναβάθμιση των αποτελεσμάτων από προηγούμενες εμφυτεύσεις. Στόχος είναι η φυσικότητα που θα πρέπει να υπάρχει ώστε η πραγματοποίηση της επέμβασης να μην είναι ορατή.
Ως διαδικασία, η επιδιόρθωση απαιτεί ακόμη μεγαλύτερες και ιδιαίτερες δεξιότητες, από εκείνες που αξιώνει μια εξ’ αρχής Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Το άριστα κατηρτισμένο και έμπειρο Ιατρικό Επιτελείο των εξειδικευμένων Επιστημονικών Κέντρων Bergmann Kord, κατέχει όλα τα απαραίτητα εκείνα προσόντα, βάσει των αυστηρών κριτηρίων επιλογής των Κλινικών, έχοντας τη δυνατότητα να παρέχει ασφαλή, μόνιμα και άρτια αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/ipQ0Mf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου