Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Εξειδικευμένα Προϊόντα Μαλλιών: Volumed® by Bergmann Kord !



Πόσες και πόσες θεραπείες, με διαφόρων ειδών προϊόντα, ακούμε συχνά από γνωστούς και φίλους.
Όλες υπόσχονται τέρμα στην Τριχόπτωση και μαλλιά πλούσια και δυνατά.
Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή τους, παρουσιάζονται απογοητευτικά.
Χρήματα και υπομονή, τελείως χαμένα!
Τη διαφορά έρχονται να κάνουν οι Αγωγές Μαλλιών Volumed®, των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, προσεγγίζοντας το ζήτημα με την δέουσα επιστημονική υπευθυνότητα.
Οι εντατικές εργαστηριακές έρευνες της Bergmann Γερμανίας, στον τομέα της Τριχόπτωσης και γενικότερα των προβλημάτων της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής, καταλήγουν σε αποτελεσματικές επιστημονικές θεραπείες, που αποκαθιστούν και διασφαλίζουν την υγεία των μαλλιών.
Όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), δερματολογικά ελεγμένα και με ενεργά συστατικά, μέγιστης αποτελεσματικότητας.
Τα εξειδικευμένα προϊόντα διατίθενται, κατά αποκλειστικότητα, από τη Bergmann Kord, στην Ελλάδα.
Παρέχουν αξιόπιστη φροντίδα, βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών, ώστε να εξασφαλίζονται οι καταλληλότερες εξατομικευμένες λύσεις.
Γεγονός είναι πως έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυτική προέλευση των συστατικών που απαρτίζουν τα  προϊόντα της σειράς Volumed® της Bergmann Kord.
Η Αγωγή Volumed® , μπορεί να συνδυαστεί, σε όλα τα Επιστημονικά Κέντρα της Bergmann Kord,  με το Soft Laserστοχεύοντας στην απόλυτη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.
Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή της απλής εφαρμογής, από κάθε ενδιαφερόμενο/η, στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: goo.gl/Q7xfwm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου