Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Οι Γερμανοί συνεχίζουν να επιλέγουν την Bergmann Kord για την δική τους Μεταμόσχευση Μαλλιών!



Για ακόμη μια φορά, η εμπιστοσύνη από τη Γερμανία, στην  τεχνογνωσία της Bergmann Kord, φέρνει έναν ακόμη ενδιαφερόμενο για Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Ελλάδα !
Ο κος. Herbert R., συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα την κορυφαία Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group.
Η επισταμένη διαδικτυακή – και όχι μόνο - έρευνα, στην χώρα τους, αλλά και σε άλλες, γνωστές στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, οδήγησε το ζευγάρι από τη Γερμανία, στην Ελλάδα και την νούμερο 1, σε θέματα Τριχόπτωσης, Κλινική Bergmann Kord, όπως οι ίδιοι ανέφεραν σε συζήτηση με τους αρμόδιους της Κλινικής.
Η τεχνική FUT (Strip), ήταν εκείνη που επιλέχθηκε για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάλυψης και εφαρμόστηκε με πλήρη επιτυχία.
Η συνολική εμπειρία, της διαδικασίας και του προγραμματισμού του ταξιδιού, χαρακτηρίστηκαν τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη σύζυγό του με μία λέξη  : « Άψογα »!
Τέλος, η διάχυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση στα πρόσωπα και των δύο, είναι εκείνα που μένουν και αποτελούν κίνητρο, και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για επιστημονική εξέλιξη και ανθρώπινη αντιμετώπιση, σε όλες τις Κλινικές Μαλλιών της, ανά την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ: goo.gl/9zGNgb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου