Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

37 χρόνια στο πλευρό σας !




Η απώλεια μαλλιών, λόγω Τριχόπτωσης, είναι γεγονός οτι ταλαιπωρεί, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών, σε όλο τον κόσμο.
Η επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη, στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας, καθώς θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη και οριστική, ιατρική λύση στο ζήτημα της Τριχόπτωσης.
Σε αντίθεση με τα αποτελέσματα παλαιότερων μεθόδων, οι νέες εξελιγμένες τεχνικές Εμφύτευσης Μαλλιών, έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν άριστα αισθητικά και φυσικά αποτελέσματα.
Βεβαίως, πάντα, με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζονται από έμπειρους, εξειδικευμένους, στον τομέα, γιατρούς, οι οποίοι κατέχουν τις απαραίτητες ικανότητες & δεξιότητες, στοιχεία που χαρακτηρίζουν εντόνως τα Ιατρικά Επιτελεία, των Επιστημονικών Κέντρων της Bergmann Κord, σε όλη την Ελλάδα.
Καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι καθοριστικής σημασίας, δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές και πειραματισμούς.
Οι 67.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, η πολυετής εμπειρία, η απόλυτη εξειδίκευση, το άριστα κατηρτισμένο Ιατρικό & Επιστημονικό Δυναμικό, τα αυστηρά πρωτόκολλα διαδικασιών, η εξατομικευμένη φροντίδα και οι υψηλές ηθικές αξίες, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους, η Bergmann Kord, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή ενδιαφερομένων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της, δεν επιβεβαιώνονται από διαφημιστικά μηνύματα, εκπτώσεις ή προσφορές, παρά μόνο από τα αληθινά χαμόγελα ικανοποίησης, των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: goo.gl/NyRTex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου