Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η έναρξη λειτουργίας του Δερματολογικού Κέντρου ‘Skin Center’, Πάτρας, στην κοπή Πίτας «Άλμα Ζωής» (19/01/2017)



Κατά την εκδήλωση της παραδοσιακής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαϊας , κα. Λιωλιώ Κολυπέρα, βράβευσε την Πρόεδρο του Ομίλου Kord Group, κα. Βασιλική Κορδερά, για την, μέχρι τώρα, Κοινωνική Προσφορά των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Με αφορμή, όμως, την τιμητική αυτή διάκριση, η κα. Κολυπέρα, επέκτεινε την αναφορά της, στο σύνολο των δραστηριοτήτων του Ομίλου.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου, ‘Skin Center, τα οποία ξεκίνησαν την λειτουργία τους, τώρα και στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.
Τα ‘Skin Center’ είναι πρότυπα, εξειδικευμένα Δερματολογικά Κέντρα, τα οποία απαρτίζονται από σημαίνοντες και καταξιωμένους Ιατρούς και επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, με σκοπό να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, Αισθητικής καθώς και Κλινικής , Δερματολογίας.

Για υπεύθυνες ιατρικές λύσεις, επισκεφτείτε τα σύγχρονα Δερματολογικά Κέντρα ‘Skin Center’:
Πάτρα: Αγ. Ανδρέου 111, 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 42 45 45
Κεντρικά: Λ. Κηφισίας 348, 152 33, Χαλάνδρι (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»). Τηλ. 210 68 28 888, E-mail: info@kord.gr. Παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΡΟΔΟΣ


Περισσότερες πληροφορίες ανανέωσης εδώ:  goo.gl/YeE5pi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου