Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Εξερευνήστε - Ενημερωθείτε από τα Video Galleries της Bergmann Kord !


Αν μια εικόνα είναι 1.000 λέξεις, όπως λένε, τότε ένα βίντεο είναι, μάλλον, 1.000 εικόνες!
Αυτή την άνεση, των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, ‘εκμεταλλεύονται’ και οι Ειδικοί της Bergmann Kord, στον εξειδικευμένο διαδικτυακό της τόπο.
Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, μέλη του Ομίλου Ιατρικών Εταιριών Kord Group, αποτελούν από τις κορυφαίες στον κόσμο, με έδρα την Ελλάδα.
Από την ίδρυσή της Bergmann Kord, το 1979,  έως και σήμερα, έχουν διεξαχθεί περισσότερες από 67.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών, στα Επιστημονικά Κέντρα της, ανά την Ελλάδα, με αισθητικά άριστα και φυσικά αποτελέσματα.
Η πλήρης εξειδίκευση και η 37 ετών εμπειρία, χαρίζουν στην Bergmann Kord την δυνατότητα εφαρμογής των πλέων προηγμένων μεθόδων, μέσω ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και αποκλειστικής διάθεσης προϊόντων περιποίησης και ενδυνάμωσης μαλλιών.

Όλα αυτά, παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ποικίλα ολιγόλεπτα videos, αποτυπώνοντας λεπτομερώς τις διαδικασίες εξατομικευμένης Προσωπικής Διάγνωσης, επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, εφαρμογές ενισχυτικών θεραπειών και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/6sRrTX 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου