Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τα πολλαπλά επίπεδα στόχευσης της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP»


Η Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, είναι μια διαδικασία στήριξης σε Συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.
Το «HAIR for HELP» εκτός των άλλων, έχει πολυεπίπεδη στόχευση, όπως η ανάδειξη του Εκπαιδευτικού του χαρακτήρα.
Η επιλογή Εκπαιδευτικών Μονάδων ως χώρων για την εξάπλωση της Πρωτοβουλίας δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν περιορίζεται στην δωρεά μαλλιών.
Στόχος είναι η επιμόρφωση των παιδιών, προκειμένου να ενστερνιστούν τις αξίες του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 
Οι προσφορές των δασκάλων και σπουδαστών αποτελούν την πεμπτουσία του «HAIR for HELP».
Παράλληλα, τα στελέχη της Bergmann Kord συμμετέχουν ενεργά σε ενημερωτικά και υποστηρικτικά σεμινάρια, σχετικά με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ογκολογικού ασθενή.
Οι ψυχολογικές διαστάσεις της αποκατάστασης μαλλιών είναι δεσπόζουσας σημασίας. Η καλή σχέση του ασθενούς με τον εαυτό του, του δίνει ώθηση να νικήσει τη νόσο.
Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με διαφορετική εξέλιξη ως αποτέλεσμα της σημαντικής διαφοράς που χαρακτηρίζεται από τους όρους : Αισιοδοξία, Ελπίδα, Κουράγιο, Υπομονή, Αγάπη.


Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/qKByw2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου