Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εξατομικευμένες Λύσεις στο ζήτημα ‘Τριχόπτωση’

Πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για την αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, είναι απαραίτητη η Διάγνωση και η υπεύθυνη ενημέρωση & πληροφόρηση από τους Ειδικούς.

H Bergmann Kord διαθέτει γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και επιστημονικό προσωπικό (πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, βιοχημικούς, διατροφολόγους κ.ά.) για να είναι σε θέση να εξυπηρετεί άρτια της ανάγκες της Διάγνωσης.

Αυτό είναι ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα για την επιλογή της Bergmann Kord από τους ενδιαφερόμενους για 2 λόγους:

·         Η εξειδίκευση κάθε γιατρού σε συγκεκριμένη τεχνική Mεταμόσχευσης Mαλλιών παρέχει στη Bergmann Kord τη δυνατότητα να προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
·         Οι ειδικοί της Bergmann Kord είναι απολύτως αντικειμενικοί στις εκτιμήσεις τους και την πρόταση τεχνικής Mεταμόσχευσης Mαλλιών για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς έχουν ως μοναδικό κριτήριο την καταλληλότητα αυτής για κάθε συγκεκριμένο περιστατικό.

Βάσει της φιλοσοφίας μας, ο στόχος μας είναι να συνδράμουμε στην προσπάθεια κάθε ενδιαφερόμενου να προχωρήσει στην καλύτερη επιλογή για τα μαλλιά του. Μέσα από μια λεπτομερή συζήτηση με τους Eιδικούς μας καταθέτει τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς του και λαμβάνει αξιόπιστες και σαφείς απαντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/lD2E7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου