Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Θεραπευτικές Αγωγές Τριχόπτωσης από την Bergmann Kord !


Η πολυετής ερευνητική επένδυση της Βergmann Κord, στον τομέα της πρόληψης και του περιορισμού της Τριχόπτωσης, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό - ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα - σύστημα τεχνογνωσίας, που διακρίνεται για τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:
1.      Οι Αγωγές Τριχόπτωσης της Βergmann Κord, δεν είναι φαρμακευτικές.
2.      Το Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της Βergmann Κord, αναλαμβάνει την εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε ενδιαφερόμενου.
3.      Οι Αγωγές Τριχόπτωσης των Επιστημονικών Κέντρων της Βergmann Κord, αποτελούν μία ολοκληρωμένη μέθοδο για την αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης που περιλαμβάνει, όχι μόνο, τη φροντίδα των μαλλιών, αλλά και του τριχωτού της κεφαλής.
4.      Λόγω του μεγάλου εύρους προϊόντων, οι αγωγές της Βergmann Κord σχεδιάζονται ειδικά για κάθε ενδιαφερόμενο και είναι μοναδικές για κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών του.

Η εξειδικευμένη Αγωγή μαλλιών Volumed®, είναι απόσταγμα πολυετών & εντατικών εργαστηριακών ερευνών της Βergmann Γερμανίας και περιλαμβάνει δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα φυτικής προέλευσης & εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
Παράλληλα με την Αγωγή Volumed®, η συμπληρωματική εφαρμογή του Soft Laser, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους.
Το Soft Laser, είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια, καθώς έχει μόνο επιδερμική επίδραση.



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/eGUf0h 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου