Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Bergmann Kord & οι γυναικείες ανάγκες, απέναντι στο φαινόμενο ‘Τριχόπτωση’ !


Η υπεύθυνη Διάγνωση και η εμπεριστατωμένη Ενημέρωση, από τους ειδικούς, είναι βήματα απολύτως απαραίτητα για την ορθή και ασφαλή αντιμετώπιση του φαινομένου της Γυναικείας Τριχόπτωσης.
Η σταδιακή αυτή απώλεια μαλλιών, αποτελεί συνήθως έναν από τους διάφορους παράγοντες που συνθέτουν μια περίπλοκη κατάσταση (που ενδέχεται να αφορά το δέρμα της κεφαλής ή/και τον οργανισμό).
Για αυτό το λόγο, συστήνεται η εξαρχής εξατομικευμένη & ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, καθώς τυχόν αποσπασματικές ή πρόχειρες λύσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση παροδικά ή/και με αμφίβολα αποτελέσματα.
Στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, σε όλη την Ελλάδα, η διάγνωση της Τριχόπτωσης, πραγματοποιείται σε προσωπικό ραντεβού που περιλαμβάνει, αφού αρχικά καταγραφεί το ιατρικό ιστορικό της εκάστοτε ενδιαφερόμενης: κλινική επισκόπηση, μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού & των μαλλιών (Microscopic Hair & Scalp Analysis) και τριχοριζόγραμμα.
Η διαδικασία του Διαγνωστικού Ελέγχου στην Βergmann Κord, αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό εφαρμόζεται σήμερα για τη Διάγνωση της Τριχόπτωσης.
Μέσω αυτής, αναλύεται και αποτιμάται η ακριβής κατάσταση του τριχωτού & των μαλλιών και καταγράφονται μια σειρά από πολύτιμες πληροφορίες.



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/7bnHNo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου