Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Γυροειδής Αλωπεκία : Οι Ειδικοί της Bergmann Kord ενημερώνουν !



Η βασική κλινική εικόνα, της Γυροειδούς Αλωπεκίας είναι, πλήρως απογυμνωμένες περιοχές του τριχωτού, κατά τόπους, με τη δερματική περιοχή να παραμένει φυσιολογική.
Οι τρίχες, γύρω από τα σημεία της αραίωσης, παρουσιάζουν μικρή διάμετρο κοντά στη ρίζα, η οποία μεγαλώνει όσο προχωρούμε προς την άκρη του στελέχους, κάνοντας τες να θυμίζουν θαυμαστικό (Exclamation point hairs).
Στη Γυροειδή Αλωπεκία, η απώλεια των μαλλιών μπορεί να είναι ξαφνική ή σταδιακή, σε μη τακτά διαστήματα.
Ως ασθένεια, μπορεί να προσβάλλει εξίσου άνδρες και γυναίκες.
Οι παράγοντες που καθορίζουν την έναρξη και την εξέλιξη της νόσου, είναι:
o   Γενετικοί 
o   Ψυχολογικοί 
o   Ανοσολογικοί

Η Γυροειδής Αλωπεκία, είναι αυτοάνοση (auto-immune) ασθένεια των μαλλιών, που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού αναγνωρίζει τα τριχοθυλάκια ως ξένο σώμα και τα «καταπολεμά».
Για την αντιμετώπισή της, συνήθως ακολουθείται θεραπεία δερματολογικής φύσεως με κορτιζόνη και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από το είδος, την έκταση και την περιοδικότητα του φαινομένου.
Η Βergmann Κord, έχοντας απόλυτη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, εφαρμόζει την καινοτόμο θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) - μεταξύ άλλων - και στις περιπτώσεις της Γυροειδούς Αλωπεκίας, με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Κλείστε άμεσα ραντεβού με τους ειδικούς των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, και λάβετε υπεύθυνες ιατρικές απαντήσεις και ασφαλείς, εφαρμόσιμες λύσεις, σε ό,τι σας ενδιαφέρει!
Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/9ZatZg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου