Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η συμμετοχή της Bergmann Kord στις δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για ό,τι αφορά στον Συνάνθρωπο!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Love is in the hair”, στην Πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας, την οποία διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – παράρτημα Λάρισας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, το Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord της πόλης, μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, συμμετείχε, μέσω της Πρωτοβουλίας Εθελοντικής Προσφοράς Μαλλιών «HAIR for HELP», η οποία υποστηρίζεται από το σύνολο των Κλινικών του Ομίλου.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη, ήταν άμεση, ενώ οι καταγεγραμμένες συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών. Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης, αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος από την πλευρά των Δωρητών, η κοπή και προσφορά μαλλιών συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες, στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Λάρισας (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, Τηλ.: 2410 66 00 90).
Η Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», στόχο έχει την αέναη προσφορά στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας, καθώς και την αύξηση της συμμετοχής του κόσμου – και ιδιαιτέρως των παιδιών - σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς, δημιουργώντας μια νέα γενιά εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/FEoIVx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου