Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT με υπογραφή από τους Ειδικούς επι…Κεφαλής!




Η τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Strip (FUT) ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια η πιο διαδεδομένη μέθοδος  Μεταμόσχευσης Μαλλιών,  παγκοσμίως, η οποία και εφαρμόζεται από τους γιατρούς της Bergmann Kord στην πιο σύγχρονη & εξελιγμένη εκδοχή της.
Οι δυνατότητες που παρέχει η μέθοδος, όταν συνδυάζεται με υψηλού επιπέδου χειρουργική ικανότητα, αισθητική αντίληψη & εμπειρία, μπορούν να οδηγήσουν σε απόλυτα φυσικά αποτελέσματα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής.  
Η μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUT πραγματοποιείται με μαζική εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη Ζώνη Σταθερής Τριχοφυΐας (πίσω & πλάγιο τμήμα της κεφαλής) και μεταφύτευση αυτών στη Λήπτρια περιοχή της αραίωσης.  
Στη Bergmann Kord, η διαδικασία της επέμβασης πραγματοποιείται από Ιατρική Ομάδα, η οποία περιλαμβάνει έναν επικεφαλής πλαστικό χειρουργό Μεταμόσχευσης Μαλλιών, 2 βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και 4 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες.
Επομένως, η αρμονική συνεργασία και ο άψογος συντονισμός των μελών της Ιατρικής Ομάδας για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας είναι και εκείνη που θα οδηγήσει στην προσδοκώμενη έκβασή της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/uOoW4v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου