Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Περιποίηση, Πρόληψη, Θεραπεία, Αποκατάσταση Μαλλιών ! Όλα στη Bergmann Kord !




Η εξειδικευμένη, αποτελεσματική Αγωγή Μαλλιών Volumed® είναι απόσταγμα πολυετών ερευνών των εργαστηρίων της Bergmann. Προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, δερματολογικά ελεγμένα και με ενεργά συστατικά μέγιστης αποτελεσματικότητας, ικανοποιούν την υψηλότερη αξίωση θεραπείας και φροντίδας.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυτική προέλευση των Προϊόντων Volumed®, καθώς είναι βασικό η αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης να μην επιβαρύνει τη συνολική υγεία του οργανισμού, ούτε μεσοπρόθεσμα μέσω παρενεργειών αλλά ούτε μακροπρόθεσμα.
Η κατάλληλη Αγωγή Volumed®, μπορεί να συνδυαστεί στις Κλινικές Bergmann Kord, με Θεραπεία Soft Laser, για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τα Προϊόντα Volumed® μπορείτε να τα προμηθευτείτε:
α) από όλες τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord.
Δίχως οικονομική επιβάρυνση, οι ειδικοί θα εξετάσουν το τριχωτό και θα σας προτείνουν την αγωγή που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και εξατομικευμένα στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.
β) μέσω του site της Bergmann Kord, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Παραγγελίας.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι, η σειρά περιποίησης μαλλιών Volumed® περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα, όχι μόνο για την αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, αλλά και για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/lcKo9B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου