Σάββατο 6 Μαΐου 2017

"Ελεύθερος Τύπος" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - Απρίλιος 2017 : "Οι κλινικές μαλλιών Bergmann Kord 1η επιλογή στη μεταμόσχευση μαλλιών"


 

Η Bergmann Kord, η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με περισσότερες από 67.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών με άρτια αισθητικά αποτελέσματα, από το 1979 προσφέρει την ενδεδειγμένη λύση για τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής.

Η εξελιγμένη τεχνογνωσία, η διαρκής εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού και η συνεχής συμμετοχή σε κλινικές έρευνες με στόχο την ανακάλυψη νέων, καινοτόμων μεθόδων αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης αποτελούν τους βασικούς άξονες λειτουργίας της Bergmann Kord.

Η τεχνογνωσία αυτή δεν περιορίζεται στον ελλαδικό χώρο, αλλά, πλέον, εξάγεται σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία επιβεβαιώνοντας τη δυναμική παρουσία της Bergmann Kord σε διεθνές επίπεδο. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής είναι στο πλευρό κάθε ενδιαφερομένου, εξασφαλίζοντας 24ωρη ιατρική μέριμνα, πριν και έπειτα από κάθε επέμβαση.

Bergmann Kord, όμως, δεν σημαίνει μόνο μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά και θεραπείες PRP & Soft Laser, εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης, Μεταμόσχευση Μαλλιών στο τριχωτό και σε λοιπά σημεία σώματος, προσθετική μαλλιών, με άλλα λόγια «εξειδικευμένη προσωπική φροντίδα»! Δωρεάν εξατομικευμένη διάγνωση τριχόπτωσης προσφέρεται σε όλα τα επιστημονικά της κέντρα, ανά την Ελλάδα.


Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/YhnWqt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου