Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Αποτελεσματική αντιμετώπιση για σημάδια και ουλές !



Η πλέον σύγχρονη τεχνική FUE, εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και για την Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.
Οι ουλές αυτές, μπορεί να έχουν προκληθεί είτε από ατύχημα είτε ως αποτέλεσμα κάποιας αισθητικής επέμβασης (lifting, κ.α.).
Η συγκεκριμένη μεταμόσχευση, αποτελεί μια λεπτή και πολύ απαιτητική διαδικασία. Οι έμπειρες ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord, είναι πλήρως εξειδικευμένες σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Μετά από προσωπική ενημέρωση με τους γιατρούς της Bergmann Kord, θα σχεδιαστεί το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση τριχοφυΐας των ουλών. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, με σκοπό την επιλογή του ενδεδειγμένου, για την περίπτωση, πλάνου αντιμετώπισης, βασιζόμενοι πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.
Η εφαρμογή της τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, αποτελεί εξαιρετική επιλογή, λόγω του ελάχιστα επεμβατικού χαρακτήρα και των πολλαπλών πλεονεκτημάτων της. Όπως για παράδειγμα η σύντομη ολοκλήρωση της επέμβασης και τον γρήγορο χρόνο ανάρρωσης και επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες.
Δώστε τέλος στα σημάδια που «επιμένουν», με Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE ! Αποκαταστήστε άμεσα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια την Τριχοφυΐα Ουλών, με τη βοήθεια των Ειδικών της Bergmann Kord !

Μάθετε περισσότερα : goo.gl/uVfqdG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου