Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η σπουδαία στιγμή… έφτασε!


 

Σε περίπτωση που δεν επισκεφτείτε κάποιο από τα πιστοποιημένα Σημεία Δωρεάς «HAIR for HELP», ώστε να αναλάβουν οι ειδικοί το κόψιμο των μαλλιών σας, παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας και αποστολής στις Bergmann Kord Hair Banks, για την περαιτέρω επεξεργασία.

      ·         Λούστε με σαμπουάν και εφαρμόστε conditioner στα μαλλιά σας. Αποφύγετε χρήση οποιουδήποτε άλλου προϊόντος περιποίησης ή styling.

      ·         Στεγνώστε επιμελώς τα μαλλιά σας.

·         Μαζέψτε τα μαλλιά σας στο ύψος του λαιμού σας.

·         «Πιάστε» τα μαζεμένα μαλλιά σας σε κοτσίδα, με λαστιχάκι. Σιγουρευτείτε πως τα μαλλιά της κοτσίδας, είναι σφιχτά δεμένα, ώστε να παραμείνουν στο λαστιχάκι και μετά το κόψιμο.

·         Σιγουρευτείτε ότι το λαστιχάκι είναι ακριβώς κάτω από το σημείο που θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας.

·         Χρησιμοποιείστε μεζούρα/μέτρο και μετρήστε το μήκος της κοτσίδας σας, από το λαστιχάκι έως τις άκρες, ώστε να είστε σίγουροι πως είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά. Δυστυχώς τα μαλλιά μικρότερου μάκρους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, γι’ αυτό σε αυτή τη περίπτωση, συνεχίστε να τα μακραίνετε! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο μέγιστο μάκρος.

·         Κόψτε τα μαλλιά σας ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι της κοτσίδας, ώστε να παραμείνουν δεμένα. Μετά το κόψιμο, μη λούσετε, χτενίσετε ή κάνετε κάποια άλλη κομμωτική διεργασία, στην προς δωρεά κοτσίδα σας.

·         Τοποθετείστε τη, «πιασμένη» σε λαστιχάκι (για περισσότερη ασφάλεια τοποθετήστε λαστιχάκι και στο πάνω και στο κάτω μέρος της κοτσίδας), κοτσίδα σας σε καθαρό πλαστικό σακουλάκι και κλείστε το καλά.

·         Βάλτε το σακουλάκι με την κοτσίδας σας σε φάκελο (με «φούσκες» ή πλαστικό) και αποστείλετε τον στην παρακάτω διεύθυνση:

 Bergmann Kord : Λεωφ. Κηφισίας 348, 152 33, Χαλάνδρι (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»). Για περισσότερες πληροφορίες 210 68 28 888.
 
·         Παρακαλούμε συμπεριλάβετε το όνομα και την ηλεκτρονικής σας διεύθυνση, ώστε να σας σταλεί επιβεβαίωση παραλαβής της δωρεάς σας!

 

Περισσότερα για το «Hair for HELP», εδώ:  goo.gl/hqtplM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου