Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Νεανική Τριχόπτωση: Θεραπεία Τριχόπτωσης ή Μεταμόσχευση Μαλλιών ;


Για την Bergmann Kord, η αντιμετώπιση του «ευαίσθητου» αυτού ζητήματος, αποτελεί ουσιαστικό κίνητρο για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, στοχεύοντας σε ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.
Στα Επιστημονικά Κέντρα, εφαρμόζεται κλινική επισκόπηση, μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού & των μαλλιών (Microscopic Hair & Scalp Analysis) και τριχοριζόγραμμα, με τα οποία καταγράφεται η ακριβής εικόνα του σταδίου Τριχόπτωσης και πραγματοποιείται, επίσης, αξιόπιστη εκτίμηση της μελλοντικής της εξέλιξης.
Στη συνέχεια, συνήθως προτείνεται ειδική αγωγή, που αφορά θεραπείες θρέψης των μαλλιών, όπως η αγωγή Volumed® ή η θεραπεία με ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft Laser.
Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η PRP Θεραπεία (Mέθοδος αυτόλογης ανάπλασης και αναγέννησης των ιστών, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια).
Αυτές οι θεραπείες, αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης, έχουν κυρίως προληπτικό χαρακτήρα.
Προσφέρουν στα μαλλιά ενδυνάμωση, ώστε να καθυστερήσει η εμφάνιση και να περιοριστεί το φάσμα δράσης του φαινομένου της Τριχόπτωσης.
Η πορεία της αραίωσης παρακολουθείται από τους ειδικούς της Κλινικής και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προχωρήσει σε Μεταμόσχευση Μαλλιών.


Διαβάστε περισσότερα εδώ : goo.gl/QHRMcC 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου