Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Klaus Müller : όπως λέμε ο ... άνθρωπός μας !




Ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών Kord Group διοργάνωσε και φέτος μια άκρως «οικογενειακή» εκδήλωση, με σκοπό να τιμήσει τον αγαπητό κύριο Klaus Müller με τη σύζυγό του, τους οποίους είχε τη χαρά να φιλοξενήσει, για άλλη μια φορά.
Σκοπός του ταξιδιού του κυρίου Muller αποτέλεσε, τόσο η επίσκεψή του στα κεντρικά της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι, όσο και ο συνδυασμός αυτής με ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα!
Το αποχαιρετιστήριο γεύμα παρατέθηκε στον προαύλιο χώρο των Κεντρικών εγκαταστάσεων, παρουσία της Διοίκησης, των Ιατρών & του Επιστημονικού Δυναμικού του Ομίλου.
Η «οικοδέσποινα» και Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group, κυρία Βασιλική Κορδερά, μέσα σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, υποδέχτηκε προσωπικά τους καλεσμένους της. Εξέφρασε, δε, την εγκάρδια ευγνωμοσύνη της προς το τιμώμενο πρόσωπο, προσφέροντάς του, ως δώρο, ένα υπέροχο ρολόι χειρός.
Η εκδήλωση σηματοδοτήθηκε από τη σύντομη ομιλία του κυρίου Müller , κατά την οποία ευχαρίστησε την Πρόεδρο κυρία Κορδερά για την πολυετή τους συνεργασία, αλλά και τη συνεχάρη για την τόσο επιτυχημένη πορεία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Κλινικές του Ομίλου Kord συνιστούν, πλέον, παγκοσμίως αναγνωρισμένους Ιατρικούς Οργανισμούς, με Πρωτόκολλα οργάνωσης και διαδικασιών, τα οποία ξεπερνούν ακόμη και τα Ευρωπαϊκά «σύνορα» !
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κύριος Müller έδωσε συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου Kord, “το οποίο με εμφανή αφοσίωση και επαγγελματισμό, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας πιστά τις Αρχές και τη Φιλοσοφία του Ομίλου”, όπως ο ίδιος τόνισε.
Τέλος, η συνέχεια επεφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη για το προσωπικό της εταιρείας, η οποία περιελάμβανε την κλήρωση  ενός 3ήμερου ταξιδιού, για τον ‘τυχερό’ της βραδιάς!
Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και ένα εξαιρετικό κλίμα στα «πηγαδάκια» των παρευρισκομένων, οι οποίοι με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχήθηκαν ‘Καλή Επιστροφή’ στον κύριο Klaus Müller και την αξιαγάπητη σύζυγο του, αναμένοντας μια εκ νέου συνάντηση!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου