Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Μια συγκινητική «ψήφος» εμπιστοσύνης στην Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» !





Με μεγάλη χαρά οι αρμόδιοι της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, έλαβαν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 έναν φάκελο γεμάτο… Αγάπη!
Το περιεχόμενο του φακέλου μια κοτσίδα με μαλλάκια και ένα σημείωμα, που ανέφερε: «Από τη μικρή Αναστασία με αγάπη, για όλες τις μαμάδες που το χρειάζονται»!
Η μητέρα της ήταν εκείνη η οποία αποτέλεσε «πηγή» έμπνευσης για τη γλυκύτατη Αναστασία μιλώντας στην κόρη της για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP». 
Μόλις το μικρό κορίτσι έμαθε πως μπορεί να δωρίσει ένα μέρος από τα μαλλάκια της προκειμένου να κατασκευαστούν Ιατρικές Περούκες παθήσεων για άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν, πήρε την απόφασή της!
Το ζήτησε από τη μαμά της, το προγραμμάτισε, το έκανε πράξη κόβοντας 20 εκατοστά από τα μαλλιά της και αποστέλλοντας τα στα κεντρικά κτίρια της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348  - Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» - Τηλ.: 210 68 28 888).
Η μικρή Αναστασία αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της Νέας Γενιάς των Εθελοντών της Προσφοράς!
Μια πράξη Προσφοράς και Αλληλεγγύης προς τους πάσχοντες, Συνανθρώπους μας.

Αναστασία,
Θέλουμε να ξέρεις ότι για όλους εμάς, αποτελείς Παράδειγμα και Σημείο Αναφοράς! Παράδειγμα προς μίμηση για την Ανθρωπιά σου και την άδολη και άκρατη επιθυμία σου για Προσφορά στους Συνανθρώπους.

Α, και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, Αναστασία…

Ευχαριστούμε !


Διαβάστε περισσότερα εδώ: goo.gl/hM4mQ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου