Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Μεσοθεραπεία Μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης !




Από την ενηλικίωση και μετά, η πυκνότητα των μαλλιών μειώνεται με εντονότερη εμφάνιση στο μπροστινό μέρος του τριχωτού και τους κροτάφους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να εξελίσσεται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με την κληρονομική Ανδρογενετική Αλωπεκία. 
Επίσης, ποικίλοι περιβαλλοντολογικοί παράγοντες επιταχύνουν τη γήρανση της τρίχας, όπως: το κάπνισμα, η ηλιακή ακτινοβολία και η κακή διατροφή.  
Όσον αφορά στην Ανδρογενετική Αλωπεκία, παρατηρείται προοδευτική σμίκρυνση των θυλάκων της τρίχας, λόγω Κληρονομικότητας. 
Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μια μη-χειρουργική μέθοδο, με ποικίλες εφαρμογές στην Κοσμετική Ιατρική. Το πεδίο, δε, αυτό, αρχικά μελετήθηκε πριν αρκετές δεκαετίες, από τον Γάλλο Ιατρό Πιστόρ. Οι τελευταίες μελέτες αποδεικνύουν την ευεργετική δράση της τεχνικής, σε περιστατικά Ανδρογενετικής Αλωπεκίας.
Η μέθοδος περιλαμβάνει ανεπαίσθητα τσιμπήματα (μικρονηγμούς) στην επιδερμίδα και στη συνέχεια χορήγηση συστατικών όπως: βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Το αυστηρό Πρωτόκολλο, το οποίο ακολουθείται περιλαμβάνει: καθαρισμό του τριχωτού, ήπια τοπική αναισθησία (αναλγητική αγωγή) και λεπτούς χειρισμούς, τηρώντας, πάντοτε, αυστηρούς κανόνες αποστείρωσης.
Με την εφαρμογή της θεραπείας, επιδιώκουμε την προώθηση αναζωογονητικών συστατικών στο κυρίως δέρμα (χόριο). Έτσι, διαμορφώνεται ένα περιβάλλον που ευνοεί την αλληλεπίδραση μεταξύ κυττάρων και μεσοκυττάριου χώρου. Το περιβάλλον αυτό εμπλουτίζεται με βιταμίνες, αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, μέταλλα και ένζυμα. 
Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώνται περισσότερες από μια εφαρμογές, καθώς και η απαραίτητη συντήρηση σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα.
Μερικά από τα ευεργετικά, για την υγεία του τριχωτού, συστατικά, του υλικό που χρησιμοποιείται κατά την θεραπεία, ενδεικτικά είναι:
Ο θειικός ψευδάργυρος: Ενισχύει την δομή της τρίχας.
Η αδενοσίνη: Ενισχύει την έκφραση αυξητικών παραγόντων στους θύλακες των τριχών.
Η γλουταθειόνη : Μπλοκάρει τους υποδοχείς ανδρογόνων.
Η υδροχλωρική πυριδοξίνη: Βοηθά στην αναγέννηση και την προστασία της τρίχας.
Τα πεπτίδια χαλκού: Εμποδίζουν την νέκρωση των θυλάκων της τρίχας, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και αναστέλλουν τη δράση του ενζύμου ‘5α αναγωγάση’, η οποία συντελεί στην Τριχόπτωση.
Η Βιταμίνη  Ε: Βελτιώνει την αιμάτωση των θυλάκων.

Ως αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας Μαλλιών, αναμένουμε την αύξηση του πάχους των τριχών, αλλά και την αύξηση της πυκνότητάς τους. Τέλος, η συνολική αισθητική ποιότητα στην πρόσθια γραμμή του τριχωτού, βελτιώνεται.

Επισκεφθείτε τις εξειδικευμένες Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord για εξατομικευμένη Διάγνωση Τριχόπτωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, και λάβετε υπεύθυνες ιατρικές λύσεις!

Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου