Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αγάπη vs. Αλληλεγγύη : 1 - 1 !







Το Σάββατο 17/12/2016, τα Επιστημονικά Κέντρα Bergmann Kord συμμετείχαν – ως βασικός χορηγός -  στο Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ, τον οποίο διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής και ο Πρόεδρός του κος. Αθανάσιος Παπουτσάκης, στο Κλειστό Γήπεδο Ολυμπιάδας, στην Πάτρα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το «Κοινωνικό» τους «Πρόσωπό».




Στο πλαίσιο της βασικής χορηγίας, προσέφεραν ειδική θεραπεία σε ένα από τα παιδιά του σχολείου, το οποίο πάσχει από καρκίνο και ανήκει σε άπορη οικογένεια.



Επίσης, μέσω της Πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Kord Group, «HAIR for HELP», θα κατασκευαστεί περούκα, η οποία στη συνέχεια θα δοθεί σε ένα από τα παιδιά, που θα επιλέξει ο Σύλλογος, μέσω αντιστοίχων κριτηρίων.





Ο ενθουσιασμός και οι αντιδράσεις ήταν συγκινητικές, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ενέργειες, ώστε τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) να σταματήσουν πλέον να τίθενται στο περιθώριο και να αντιμετωπίζονται με προκατάληψη, από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.






Η Bergmann Kord, κατανοώντας στο ακέραιο την σπουδαιότητα των παραπάνω, βρίσκεται, πάντα, κοντά σε εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη, καθώς και σε αυτούς που μάχονται για εξασφάλιση ποιότητας ζωής σε όλους τους Συνανθρώπους μας!



Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : goo.gl/JKQzcN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου