Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Για πάντα ‘Νικητές’ στις καρδιές μας !





Η δράση, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Kord Group, για προσφορά στον Συνάνθρωπο, δεν αποτελεί υποχρέωση, αλλά αληθινή ανάγκη!
Συχνά πια, μέσω της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» της Bergmann Kord, πραγματοποιούνται ενέργειες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση, του συνόλου των πολιτών, για έργο στήριξης και αλληλεγγύης, σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
Για τη Διοίκηση και το Προσωπικό των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, η συμμετοχή σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, αποτελεί ειλημμένη απόφαση ευθύνης.
Σε αυτή τη βάση στηρίχτηκε και η συμμετοχή τους στο Φιλικό Τουρνουά Μπάσκετ, το οποίο διοργάνωσε, με επιτυχία, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής, Πάτρας.
Τα Επιστημονικά Κέντρα Bergmann Kord συμμετείχαν, ως βασικός χορηγός, προσφέροντας ειδική θεραπεία, σε ένα από τα παιδιά του σχολείου, το οποίο πάσχει από καρκίνο και ανήκει σε άπορη οικογένεια.
Επίσης, μέσω του «HAIR for HELP», θα κατασκευαστεί ιατρική περούκα χημειοθεραπειών, η οποία στη συνέχεια θα δοθεί σε ένα από τα παιδιά, που θα επιλέξει ο Σύλλογος, βάσει αντιστοίχων κριτηρίων.
Η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ήταν πραγματικά μοναδική.
Τα χαμόγελα των παιδιών, η απόλυτη ανταμοιβή και η κινητήριος δύναμη, για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.
Τα σκόρ των αγώνων δεν σημειώθηκαν.
Οι αθλητές αυτοί θα είναι πάντα ‘ΝΙΚΗΤΕΣ’ της Ζωής και της Καρδιάς μας!


Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ :  goo.gl/36ZMZq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου