Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Για ένα εφικτό, άρτιο αποτέλεσμα !







Η κίνηση να προχωρήσει κάποιος σε Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, θα επηρεάσει τη συνολική ποιότητα ζωής του.

Είναι μια απόφαση που δεν θα αλλάξει μόνο την εικόνα του ατόμου ως προς τους γύρω του, αλλά και την ιδία αντίληψη του εαυτού.
Στις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, o ενδιαφερόμενος εκφράζει πάντα τις προσωπικές του επιθυμίες για το βαθμό κάλυψης της αραίωσης και για τον προσδοκώμενο βαθμό πυκνότητας.
Όλες οι πληροφορίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, για το σχεδιασμό του πλάνου μεταμόσχευσης, ωστόσο, ο γιατρός πάντοτε ενημερώνει με ειλικρίνεια, για το αν υπάρχουν οι αντίστοιχες δυνατότητες υλοποίησης. 
Συχνά, λόγω των μεγάλων προσδοκιών, οι ενδιαφερόμενοι χάνουν τον έλεγχο και υπερβάλουν εκφράζοντας απαιτήσεις, πρακτικά και αισθητικά, ανέφικτες.
Για τον λόγο αυτό, όσον αφορά σε κάποιες ακραίες επιθυμίες, η φιλοσοφία της Bergmann Kord εστιάζει στην αυστηρή προστασία του αισθητικού αποτελέσματος, με πρόταση των κατάλληλων επιλογών για κάθε ενδιαφερόμενο, αποσκοπώντας στο να δημιουργήσει αποτελέσματα, απόλυτα ταιριαστά στο προφίλ του. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ :  goo.gl/7gvRGL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου