Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αποκλειστικά, δικός σας σύμμαχος για την υγεία των μαλλιών !



Προϊόντα Volumed®


Οι εντατικές εργαστηριακές έρευνες της BERGMANΝ Γερμανίας, στον τομέα της τριχόπτωσης και γενικότερα των προβλημάτων της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής, συμπυκνώνονται σε αποτελεσματικές επιστημονικές θεραπείες που αποκαθιστούν και διασφαλίζουν την υγεία των μαλλιών.
Η εξειδικευμένη, αποτελεσματική αγωγή μαλλιών Volumed® είναι απόσταγμα πολυετών ερευνών των εργαστηρίων τηςBERGMANΝ. Προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, δερματολογικά ελεγμένα και με ενεργά συστατικά μέγιστης αποτελεσματικότητας, ικανοποιούν την υψηλότερη αξίωση θεραπείας και φροντίδας.
Τα προιόντα της BERGMANN KORD παρέχουν αξιόπιστη επιστημονική φροντίδα, βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών ώστε να εξασφαλίζουν τις κατάλληλες εξατομικευμένες λύσεις.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυτική προέλευση των προιόντων Volumed® της BERGMANN KORDκαθώς είναι βασικό η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης να μην επιβαρύνει τη συνολική υγεία του οργανισμού, ούτε μεσοπρόθεσμα μέσω παρενεργειών αλλά ούτε μακροπρόθεσμα.
Η αγωγή Volumed® της BERGMANN KORD μπορεί να συνδυαστεί στην κλινική μας με το Soft Laser για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων ή να ακολουθείται και από το σπίτι.
Τα προιόντα Volumed® της BERGMANN KORD μπορείτε να τα προμηθευτείτε:
α) από όλες τις κλινικές της BERGMANN KORD. Δίχως οικονομική επιβάρυνση, οι ειδικοί μας θα εξετάσουν το τριχωτό και τα μαλλιά σας και θα σας προτείνουν την αγωγή που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και εξατομικευμένα στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.
β) μέσω του site της BERGMANN KORD, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η σειρά περιποίησης μαλλιών Volumed της BERGMANN KORD περιλαμβάνει εξειδικευμένα προιόντα όχι μόνο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αλλά και για την αποκατάσταση και διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών: Σαμπουάν, μάσκες, conditioners & lotion περιποίησης, ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου τρίχας.
Οι θεραπείες περιποίησης μαλλιών της BERGMANN KORD είναι ιδανικές για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών, καθώς προσφέρουν επανόρθωση και δύναμη σε μαλλιά ταλαιπωρημένα, κουρασμένα από ελλιπή φροντίδα, εντατικό styling ή χημικές κομμωτικές διεργασίες.

Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kord.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου