Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Και το «Anastasia Hair Studio» με έντονη συμμετοχή στη κοινή προσπάθεια !



Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Bergmann Kord αποτελεί η διενέργεια πρωτοβουλιών για ενεργό συνεισφορά στο Κοινωνικό Σύνολο.

Παράλληλα, στηρίζει με σημαντικές οικονομικές παρεμβάσεις τις φιλανθρωπικές ενέργειες Συλλόγων και Σωματείων όπως η αδελφότητα «Αθηναΐδες - Θυγατέρες της Πηνελόπης» κ.λπ.

Κορωνίδα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί η πρωτοβουλία «HOPE for HAIR».

Μια κίνηση η οποία, εν πολλοίς, στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου.

Η κα. Πουρτουλίδου, ιδιοκτήτρια του κομμωτήριου "Anastasia Hair Studio", πληροφορήθηκε για την κίνηση από το προσωπικό του Επιστημονικού Κέντρου της Bergmann Kord στη Θεσσαλονική και ενημέρωσε τις πελάτισσές της για το «HOPE for HAIR».

Η ανταπόκριση είναι συγκινητική.

Μητέρες με τα κοριτσάκια τους προσέρχονται στο "Anastasia Hair Studio" και προσφέρουν μια ποσότητα από τα μαλλιά τους προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες θα δωριθούν σε παιδιά που ανήκουν σε άπορες οικογένειες και πάσχουν από καρκίνο, αλωπεκία κ.λπ.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν,  την κα. Πουρτουλίδου στην ομάδα των συμμετεχόντων στη κίνηση Προσφοράς και Αλληλεγγύης στους μικρούς μας φίλους, με την πεποίθηση ότι τα … παιδοχαμόγελα για τα επερχόμενα χρόνια θα είναι περισσότερα και εντονότερα.

Για τη Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας «HOPE for HAIR» αποτελεί ειλημμένη απόφαση.

Στόχος της Εταιρείας είναι, πρωτίστως, να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.

Τέλος, αλλά εξίσου βαρύνουσας σημασίας, είναι η φιλοδοξία δημιουργίας μιας νέας γενιάς εθελοντών, καθώς η δράση απευθύνεται σε παιδιά.

«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων…»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «HOPE for HAIR» και τις προδιαγραφές των προς δωρεά μαλλιών διαβάστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου