Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Kαλοσχηματισμένα φρύδια ; Είναι γεγονός !


Εμφύτευση Φρυδιών

εμφύτευση φρυδιών απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στα φρύδια. Η προσωρινή, ως τώρα λύση, ήταν το μόνιμο τατουάζ ή ακόμα και το μολύβι ματιών. Τις περισσότερες φορές, όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για τον ενδιαφερόμενο.

Είναι γεγονός ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν στη συμμετρία του προσώπου ώστε το βλέμμα να είναι ζωντανό και τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα.

Σήμερα, χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, μας δίδεται η δυνατότητα για τη πλήρη αποκατάσταση της τριχοφυΐας στα φρύδια.

Κατά την επέμβαση, μεταφέρονται μεμονωμένα τριχοθυλάκια από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια, ώστε να αποκατασταθεί η αραίωση ή η πλήρης τριχόπτωση.

Η εμφύτευση φρυδιών απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στη τοποθέτηση ώστε να οδηγήσει σε μόνιμα, αισθητικά άρτια, αποτελέσματα.

Οι βασικές παράμετροι για μια επιτυχημένη επέμβαση είναι :

Χρήση ειδικών, κατάλληλων, μικροεργαλείων λόγω της μικρής σε έκταση περιοχής.
Επιλογή των κατάλληλων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή του τριχωτού.
Σωστό σχεδιασμό που διαφοροποιείται για κάθε περίπτωση ανάλογα με το φύλο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε πλάγια γωνία ώστε το αποτέλεσμα να μην διαφοροποιείται σε φυσικότητα.

Διαδικασία

Η εμφύτευση φρυδιών, μέσω της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, αποτελεί μια ήπια επέμβαση, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.
Για τις 3 έως 5 ώρες που διαρκεί η διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώνει.

Ο γιατρός σχεδιάζει την περιοχή όπου εμφανίζεται η τριχόπτωση και θα εμφυτευθούν τα νέα τριχοθυλάκια, βάσει των επιθυμιών και χαρακτηριστικών του ενδιαφερόμενου.
Έτσι, καθορίζεται το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα.

Μετά το πέρας της επέμβασης ο ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να οδηγήσει και επιστρέψει στο σπίτι.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά μεταξύ 3 και 6 μηνών.

Κόστος

Το κόστος εμφύτευσης φρυδιών είναι ανάλογο με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης και εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που απαιτούνται και την έκταση της, προς αποκατάσταση, περιοχής.

Για γενικότερη ενημέρωση περιηγηθείτε στο www.kord.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου