Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

lykavitos.gr - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - Ιούνιος 2016 : "Αποτελεσματική συνεργασία στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης"


(Δημοσιεύθηκε στο www.lykavitos.gr την Τρίτη 14 2016)

Στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας των ανωτάτων στελεχών, με στόχο την εκπαίδευσης και πιστοποίηση διαδικασιών, προσώπων και πραγμάτων, ο πρόεδρος της εταιρείας BERGMANN Γερμανίας κος Klaus Müller, επισκέφθηκε την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό διαπιστώνεται, το επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών και όπου χρειαστεί, γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές και βελτιωτικές κινήσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συνάδει με τα διεθνή πρότυπα της BERGMANN Γερμανίας.
Κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα ο κος Müller βράβευσε τέσσερις συνεργάτες για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία,

1) Την κυρία Αφροδίτη Κορδερά, Διευθύντρια του Επιστημονικού Κέντρου Νέας Σμύρνης Συγγρού,2) Τον κύριο Αναστάσιο Γκιώνη, ιατρό, Διευθυντή Αναισθησιολογικού, 3) Την κυρία Ευαγγελία Νομικού, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης, 4) Τον κύριο Γεώργιο Κοσμόπουλο, Υπεύθυνο στον Τομέα Τεχνικής Αποκατάστασης Μαλλιών,
και δήλωσε: «ο σπόρος που “φυτέψαμε” πριν 40 χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε ένα διευρυμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής, υψηλότατου επιπέδου, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά. Θεωρώ ότι χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η διαπίστωση για το ακμαίο ηθικό, την επιστημονική κατάρτιση και την εταιρική αφοσίωση του προσωπικού της Bergmann Kord, όλων των βαθμίδων».
Η επίσκεψη του κ. Müller έδωσε νέα ώθηση στην προσπάθεια να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο όραμά τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων τους εμπιστεύονται.
Κοινή αναφορά όλων αποτέλεσε η διαπίστωση ότι το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η απόλυτα εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες, πρότυπα και συνεχώς επιδιωκόμενο στόχο για την Bergmann Kord, προκειμένου να διατηρήσει και να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της. 
Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kord.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου