Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

heathmag.gr - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - Ιούνιος 2016 : "Bergmann Kord: Βράβευση στελεχών και πιστοποίηση διαδικασιών και υπηρεσιών"


(Δημοσιεύθηκε στο www.healthmag.gr την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016)


Επίσκεψη του προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κ. Klaus Müller  στην Αθήνα για πιστοποίηση διαδικασιών και παρεχομένων υπηρεσιών
 

Τέσσερα στελέχη της Bergmann Kord για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία βράβευσε ο Πρόεδρος της BERGMANN Γερμανίας κ. Klaus Müller, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας των ανωτάτων στελεχών της εταιρείας


Σε δεξίωση προς τιμήν του κ. Müller  που παρατέθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην εταιρία:


Η κ. Αφροδίτη Κορδερά, Διευθύντρια του Επιστημονικού Κέντρου Νέας Σμύρνης Συγγρού, 
Ο κ. Αναστάσιος Γκιώνης, ιατρός,  Διευθυντή  Αναισθησιολογικού, 
Η κ. Ευαγγελία Νομικού, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης και
Ο κ. Γεώργιος Κοσμόπουλος, Υπεύθυνος στον Τομέα Τεχνικής Αποκατάστασης Μαλλιών.


Η περιοδεία του κ. Müller  εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης του προσωπικού και πιστοποίησης διαδικασιών και εγκαταστάσεων, για την διατήρηση- σε συνεχή βάση- του υψηλού επιπέδου παρεχομένων υπηρεσιών της εταιρείας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληροί τα διεθνή πρότυπα της BERGMANN Γερμανίας.


Ο κ. Müller - που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την μεταμόσχευση μαλλιών - κατά την ομιλία του, εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη της εταιρίας τα τελευταία 40 χρόνια. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι: "ο σπόρος που «φυτέψαμε» με την κυρία Κορδερά πριν 40 χρόνια, έχει μεταμορφωθεί σε ένα διευρυμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής, υψηλότατου επιπέδου, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά". Ο κ.  Müller, διαπίστωσε την επιστημονική κατάρτιση και εταιρική αφοσίωση του προσωπικού της Bergmann Kord, όλων των βαθμίδων, σημειώνοντας πως αυτό αποτελεί την πιο σημαντική εγγύηση για το  μέλλον της εταιρείας.  


Κοινή αναφορά όλων αποτέλεσε η διαπίστωση ότι το υψηλό επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες και πρότυπα για την Bergmann Kord, προκειμένου να διατηρήσει και να βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.


Η εταιρεία
Η Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί μέλος του ομίλου KORD GROUP.


Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 65.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Η Bergmann Kord επενδύει στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την απόκτηση προηγμένης τεχνογνωσίας. Διαθέτει αποκλειστική σειρά προϊόντων περιποίησης και ενδυνάμωσης των μαλλιών.


Πάνω από 100 εξειδικευμένοι συνεργάτες, γιατροί δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί και νοσηλευτικό προσωπικό απασχολούνται στα κέντρα της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο και Ρόδο. 

Στην Bergmann Kord παρέχονται εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες όπως:


  • Τριχολογικός διαγνωστικός έλεγχος
  • Μεταμόσχευση  μαλλιών (Follicular Unit Hair Transplantation) με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές FUT & FUE
  • PRP (Platelet Rich Plasma) 
  • Θεραπείες τριχόπτωσης με Φυτικά Βλαστοκύτταρα
  • Τριχοτεχνική Παθήσεων & Προσθετική Μαλλιών
  • Αποκατάσταση μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς
  • Εξειδικευμένα Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης.
Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kord.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου