Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

To Hope for Hair στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα


Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου, ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar ‪#‎doukasbazaar2015‬, και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‪#‎HopeForHair‬, οι μαθήτριες και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα δείχνουν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.
Στο ισόγειο του κτιρίου του Γυμνασίου της σχολής και σε συνδυασμό με πολλά άλλα happenings (όπως με τη παράδοση μαθημάτων μαγειρικής από τον σεφ Σκαρμούτσο κ.α.), οι σπουδαστές του σχολείου θα προσφέρουν εθελοντικά τα μαλλιά τους προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες, που θα δωριστούν σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα οποία χάνουν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπείας.
Αρωγός στη προσπάθεια αυτή, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, Bergmann Kord, η οποία συνεχίζει να επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την ευρύτερη κοινωνία με κορωνίδα τη δημιουργία της πρωτοβουλίας Hope for Hair.
Σας περιμένουμε προκειμένου να συμμετέχουμε όλοι μαζί στο μοναδικό αυτό event. Η διαδικασία προσφοράς των μαλλιών θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι.
Το Bazaar θα διαρκέσει δύο ημέρες, Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Νοεμβρίου.
Εκπαιδευτήρια Δούκα: Μεσογείων 151, 15126 Μαρούσι – www.doukas.gr
Bergmann Kord: Λ.Κηφισίας 348, 15233 Χαλάνδρι – www.kord.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου